Bota al contingut principal

La Policia Local de Tavernes està intensificant la cobertura i la presència policial en les entrades i eixides de les 6 escoles públiques i concertades de la localitat. El consistori valler vol garantir així la seguretat de la població escolar.

 

Els centres públics Magraner, Alfàndec, Sant Miquel, Divina Aurora i els privats concertats HHDC i San José Patronat compten de forma permanent amb cobertura policial que controla l’accés del centenars d’alumnes que acudixen cada dia a estos centres escolars.

 

Per a poder cobrir tots els centres al complet, s’hi ha destinat personal de les oficines de la Policia, ja que la seguretat de les entrades i les eixides és una prioritat per a tot el curs escolar; s’atenen així les demandes dels centres escolars. La Regidoria de Seguretat Ciutadana i la prefectura consideren l’atenció als escolars una funció policial prioritària.

 

Els dos IES de la localitat, el Valldigna i el Jaume II, que acullen centenars d’alumnes cada dia, són dos dels principals objectius d’esta cobertura de vigilància policial, on, a més per garantir la seguretat de la zona, també es realitzen accions de vigilància en l’horari d’esplai dels centres.