Anar directament a les notícies

Compromís mostra la seua satisfacció per la sentència que anul·la la prohibició d’emetre TV3 al País Valencià

Publicat el en Llibertat i Igualtat
 • Pañella “el tancament de repetidors i les sancions a ACPV eren un atemptat del govern del PP contra el dret a la lliure informació”

El grup parlamentari Compromís ha mostrat la seua satisfacció per la sentència del Tribunal Suprem que dóna la raó a Acció Cultural del País Valencià i anul·la la prohibició d’emetre TV3 al nostre territori.

Per al diputat de la coalició Josep Maria Pañella “el tancament de repetidors i les sancions a ACPV per l’emissió de TV3 al territori valencià eren un atemptat del govern del PP contra el dret a la lliure informació, així ho hem denunciat durant tot estos anys i és una gran satisfacció que finalment la justícia haja restablert la normalitat de les emissions d’un canal de televisió que forma part de la cultura audiovisual dels valencians”.

“Tot este procés –ha afegit Pañella- evidència el caràcter totalitari del govern del PP, que no vol que els ciutadans puguem vore televisions públiques que ells no puguen controlar”.

Des de Compromís s’exigeix al govern del PP que després d’esta contundent sentència que els deixa tan malament cessen en esta actitud absurda i fóra de tota lògica contra les emissions de TV3 al nostre País i que faça efectiva d’una manera oficial la reciprocitat de les emissions entre Canal 9 i TV3.

 • Ciutadà Valencià

  Uns dubtes: I què passa amb la multa salvatge que el PP va imposar a ACPV? Què passa amb els diners que el PP ja li ha pres? Li'ls hauria de tornar? I les despeses de tots els processos conseqüència de la prohibició del PP? Qui les paga ara?

  Hi ha res que haja fet bé i a favor del poble valencià el PP?

 • abmontserrat

  Habria que exigir responsabilidad patrimonial individual a funcionario (lease politico tambien) , esta contemplado en la Ley y nunca se pide ni se consigue, que paguenlos culpables, no el pueblo, ya basta de tanto abuso pensando que luego pagaremos los ciudadanos, al menos asi se lo pensaran antes de cometer tanta barbaridad y con chuleria

 • Dani

  Els governs successius de l'impresentable, corrupte i antivalencià Camps van llaminar la llibertat d'informació a tots els valencians en benefici de la foscor i podredumbre que hi havia instal·lada . Ara és hora que paguen, sobretot en metàl·lic, els 600.000 euros robats a Acció Cultural. Visca tv3 i la llibertat!

 • Dani Escrivà

  Un triomf de tots els valencians i valencianes. VOLEM CANALS DE TELEVISIÓ EN VALENCIÀ!

 • Dentrtt

  Enhorabona a ACPV pel seu triomf i el de la democràcia i la llibertat d'expressió.

 • Rafael García

  Ja era hora que algú posara normalitat en aquest tema. Pero estos son tan cabuts, que si cap, encara posaran algun recurs. Estos valencianos ja podrien deixar-nos en pau, i que sen vajen a viure a un altre lloc on parlen COMO A ELLOS LES GUSTA. (Enhorabona a ACPV i que li tornen els diners que ha tingut que pagar a estos intolerants)

 • Guillem

  El problema de tot açò és que per culpa d'uns incompetents, ens hem passat 2 anys sense poder veure tv3, i a més és que això ens costarà diners a tots els valencians, perquè ara hauran de tornar es diners de la multa amb els corresponents interessos.
  [youtube -HeRaXfsdSQ http://www.youtube.com/watch?v=-HeRaXfsdSQ youtube]

  • Christian

   Tampoco será para tanto, porque ese dinero era originalmente de ellos y los intereses serán cuatro duros, así que no tendrá un impacto significativo en las arcas como lo puede tener cualquiera de esas obras faraónicas que construye nuestro amado partido.

 • caballer de la ploma

  per coses com esta no votare mai a compromis…..valencia per als valencians i no mai per a que mos adoctrinen catalans de merda…que torne canal 9 …ya que tv3 la paguem tots els espanyols que tinguem la nostra televisio….fora pancatalanistes de lo regne