Bota al contingut principal

El diputat de Compromís, Josep Maria Pañella ha registrat preguntes a les Corts perquè el Consell explique en quin estat es troben les instal·lacions del circuit urbà de Fórmula 1, després que els veïns de la zona hagen denunciat danys.
Els danys produïts van des de caixes de llum desvalisades, embornals sense arquetes, fanals sense cables elèctrics i, inclús, el túnel que dóna accés a la pista durant les carreres està completament inundat; fins i tot el pont que va costar dos milions d’euros, no té cap ús més enllà del que fan els indigents per a acollir-se. Per això, el diputat de la coalició valencianista, progressista i ecologista ha denunciat la deixadesa de per part de l’administració competent: “S’han emportat tot el que tenia algun valor i els veïns s’han queixat. És que el Consell no tènia constància de la situació en la qual es troba el circuit? i, el que és més important, Per quin motiu no s’han pres les mesures necessàries per a conservar les instal·lacions que, a més, s’han pagat amb diners públics?”, segons Pañella.
Compromís també ha volgut saber si el Consell té previst donar-li un altre ús a les instal·lacions ja que només s’utilitzen per a la celebració de premis automobilístics, quines mesures pensa prendre a curt termini per a conservar les instal·lacions. “És una vergonya que amb el que han costat, es troben en aquest estat d’abandonament absolut i que haven’t-ho denunciate els veïns, que no es faça res”, ha denunciat el diputat de Compromís.
Compromís presentarà més iniciatives per a conèixer com es duu a terme el manteniment de la zona i les instal·lacions ja que “el que el PP va presentar com el gran projecte de la ciutat de València, que ens donaria la dimensió internacional que necessitava la ciutat per a col·locar-la en el mapa, és avui una vergonya majúscula”, ha reconegut Pañella.