Anar directament a les notícies

El restaurant “VIKA MESÓN” amb la col·laboració del primer tinent d’alcalde de BLOC-COMPROMÍS, Josep Canós, enceten una nova fase del projecte “Poble Solidari”

Publicat el en Governs amb Compromís

Ahir va començar la nova fase del projecte “Poble solidari” a Moncofa, que consisteix en donar menjar calent a la gent que més ho necessita. La idea va sorgir de la propietària del restaurant Vika Mesón, la que va acudir a la regidoria de serveis socials oferint la seua ajuda desinteressada per fer alguna cosa solidaria per a eixe sector de la població menys afavorit. El regidor nacionalista , Josep Canós, va proposar-li de cuinar una volta per setmana per a unes quantes famílies i, dit i fet, la proposta es va complir. El dijous 14 de març a les dos del migdia començaren a arribar al restaurant els 10 primers començalls que seran diferents cada dijous. Elena Ouglanova, la propietària del restaurant, ha dit que “ no tinc una data límit per a deixar de donar de menjar ni pressupost per a portar endavant aquesta iniciativa .Era una cosa que rumiava des de feia temps i m’omple de satisfacció ajudar a qui més ho necessita”. Per la seua part, el portaveu del BLOC-Compromís i regidor de Serveis Socials ha manifestat que “ cada dia, la nostra regidoria troba formes noves d’ajudar a la gent  quan no bufen bons temps per a ningú”.
La regidoria  entregarà uns tiquets als usuari i aquestos es presentaran en el restaurant per a poder dinar. També està l’opció de emportar-se el menjar a casa.