Bota al contingut principal

El diputat de Compromís, Josep Maria Pañella, s’ha reunit amb Andrea Ollero i Pepa Izquierdo, vocal i membre respectivament del Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana, per a analitzar la situació que travessen molts gabinets psicopedagògics municipals pels impagaments de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports, de la qual és responsable Maria José Català.

La llista de pobles amb els quals el Consell encara deu les ajudes recull a més de 146 municipis del nostre territori i les perspectives de futur no són bones; tot i que “la consellera feia autobombo, fa aproximadament un any que els ayjuntaments anaven a rebre eixes ajudes. I la realitat és que la conselleria els deu, fins i tot, les subvencions de l’any passat”, ha denunciat Pañella.
 
Des de Comrpomís ja han anunciat que van a presentar les iniciatives necessàries, tant en l’àmbit autonòmic com a local per a donar suport a la xarxa de gabinets psicològics municipals perquè reben les ajudes que la conselleria els havia adjudicat.