Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís, Enric Morera (BLOC), ha presentat en les Corts Valencianes una pregunta al conseller Cotino i també ha demanat la compareixença del Director General d’Urbanisme de la Generalitat, José María Selva Ros, per la seua participació directa en l’autorització d’una central termosolar a Villena, en terrenys seus i també dels seus germans. Segons Morera, “és necessari que explique en el parlament valencià tot el que sap d’este tema perquè pensem que és de gran gravetat i, possiblement, ha incomplit amb la Llei d’Incompatibilitat d’Alts Càrrecs. També hem registrat una pregunta perquè el conseller Cotino done la seua versió”.

 

Segons Morera, “la situació de la Generalitat governada pel PP comença a ser molt preocupant perquè no és sols el cas Gürtel el que té paralitzat al Consell per la participació del president, dels consellers i d’ex consellers. També existixen altres casos de pressumptes pràctiques il·lícites i immorals que fan alts càrrecs del govern valencià sense que ningú pose fre a este descontrol”.

 

“El senyor Selva, és part interessada de la central termosolar, trau benefici de la seua instal·lació i per això, ell hauria d’haver-s’hi inhibit del procés i no ha estat així. Per això, volem que el conseller Cotino explique com ha deixat que un director general, un alt càrrec de la Generalitat, puga fer això i també volem conéixer la versió del senyor Selva de primera mà, com a gestor públic, i que vinga a les Corts a contar-nos per què no ha fet les coses com cal”, ha declarat el parlamentari valencianista.