Anar directament a les notícies

Morera considera que Camps és el president de l’atur i el desastre econòmic

Publicat el en Economia i Ocupació

Enric Morera, síndic del grup Compromís i secretari general del Bloc ha valorat les xifres de desocupació trimestral de l’Enquesta de Població Activa (EPA) i les ha qualificat com “una nova mostra del fracàs del govern Camps i la seua nul·la política econòmica i d’ocupació”.

 

 

“Les dades d’un increment de més de 18.600 aturats més el darrer trimestre, deixen la taxa de desocupació en el  23’83 % al País Valencià. Hem tingut novament un augment de l’atur molt per damunt de la mitjana estatal, estes xifres  posen a cadascú en el seu lloc i constaten el fracàs de Francisco Camps i el seu govern”.

 

 Segons Morera “el govern del PP ha substituït les polítiques actives d’ocupació i la planificació econòmica que són competències seues pel balafiament dels recursos públics invertint en firetes de cap de setmana, que ens han acabant portant menys competitivitat del nostre sistema productiu i més desocupació”.

 

“La corrupció genera més crisi. Els nombrosos casos de corrupció en què estan implicats els governants del PP fan que la crisi s’agreuge en territori valencià. Necessitem un bon govern que genere ocupació i confiança i no un govern dèbil, hipotecat i sense crèdit com el que tenim”.

 

“Des de Compromís continuarem treballant per a què açò canvie, els valencians i valencianes necessitem un govern valencianista i progressista que faça de la política industrial productiva i sostenible el motor de l’economia valenciana”, ha conclòs Morera.