Anar directament a les notícies

Compromís replica a Camps que l’ajornament de deute és un impagament en llenguatge pla

Publicat el en Economia i Ocupació

La portaveu adjunta de Compromís, Mònica Oltra, ha assegurat este matí en Benidorm que “l’aplaçament del deute del que tant parla ara el conseller Gerardo Camps no és altra cosa que un impagament en tota regla i que si això ho fa un particular, és quan li tallen la llum, el telèfon, entra en les llistes de morosos i l’embarguen els comptes”.

Oltra ha fet estes declaracions en la roda de premsa que la Coalició Compromís ha celebrat a Benidorm per a presentar iniciatives parlamentàries que ha fet el grup en les Corts en els darrers mesos. Segons Oltra, “la Generalitat no està pagant i per això es tanquen serveis privatitzats, com ha passat en la quarta planta de l’Hospital de Manises i el mateix pot passar a Dénia, per tant, la quarta planta de l’Hospital de Manises està tancada per impagament i no és cap aplaçament del servei, és un tancament en tota regla”.

 

La parlamentària de Compromís ha assegurat que estes declaracions del conseller Camps, “són dignes del museu de l’acudit però es clar que haja de dir alguna cosa estes setmanes que sembla que el president i la resta de consellers estan desapareguts s’ha quedat tot sol Gerardo Camps defensant les barbaritats que fa el Consell”.

 

En esta línia dels impagaments també ha ironitzat el síndic de Compromís, Enric Morera, quan ha parlat de les deficients infraestructures de transports que té Benidorm, on no arriba el tren però sí el TRAM, “fins que un bon dia li tallen l’electricitat per impagament i tampoc arribarà ningú a Benidorm”.