Bota al contingut principal

El diputat de Compromís i portaveu en matèria de Joventut, Fran Ferri, preguntarà en el ple a la consellera de Benestar Social pels criteris de nomenament del nou president de les NNGG del PP com a secretari general de l’Ivaj.

Segons Ferri, “és molt poc seriós el que s’ha fet perquè es demostra que el PP utilitza les institucions com una agència de col•locació dels seus dirigents i això és un greu insult a la transparència, a la democràcia i als ciutadans i ciutadanes, que veuen que amb els diners públics es paguen elevats sous a persones que han estat designades a dit per una consellera i que no tenen més mèrit que eixe. A banda, este nomenament també deixa en evidència el menyspreu més absolut del PP a les polítiques dedicades a joventut, perquè el Consell de Fabra sols pensa en la seua joventut, la del PP, i no en el conjunt de la joventut valenciana, d’eixa que ha d’emigrar perquè a la seua terra no tenen ni futur ni suport institucional”.

Per eixos motius, Ferri ha anunciat que preguntarà en un ple de les Corts a la consellera Sánchez Zaplana, “per vore si ens pot donar alguna contestació que siga convincent”. També, el diputat de Compromís ha informat que ha registrat una petició d’informació en el parlament valencià perquè el govern valencià lliure una còpia de tota la documentació inclosa en la proposta del director general de l’Institut Valencià de la Joventut a la presidenta del’Ivaj relativa al nomenament del secretari general de l’organisme, que es va produir mitjançant resolució de la consellera el dia 1 de maig.