Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que el Portal de la Transparència de la Generalitat que es presenta esta vesprada al Palau “és més bé fruit de les sentències judicials, moltes d’estes guanyades per nosaltres als tribunals, que no de la iniciativa d’un govern opac, d’un govern que ha negat sistemàticament informació de les contractacions, de les factures i de l’activitat de les conselleries”.

Per a Morera, “el portal, encara que ha arribat tard, caldrà donar-li un vot de confiança i vore si realment val per a demostrar eixa transparència que tant reclama la societat”.

No obstant això, el síndic de Compromís ha fet una advertència al Consell de Fabra, a qui el portaveu de la coalició valencianista, progressista i ecologista recomana que facen “menys propaganda i més fets. Més complir les sentències judicials i donar tota la informació a l’oposició i menys refugiar-se en portals de transparència que, sense contingut, no aporten res”.

Morera ha declarat que des de Compromís “reclamem rigor, decència, demanem que es complisquen les sentències i demanem que es pose a disposició de l’oposició tota la informació que reclamem per a poder fer amb normalitat la nostra tasca de control d’un govern que ha portat al poble valencià a les més altes cotes de misèria i falta de control”.