Bota al contingut principal

La coalició Compromís ha participat este matí en les manifestacions del Primer de Maig convocades en diverses localitats del País Valencià. Des de Compromís s’ha volgut mostrar el rebuig a les polítiques neoliberals que està duent a terme el Partit Popular des de totes les administracions que governa.

Per a la coalició d’esquerres, verda i valencianista és més necessària que mai la mobilització ciutadana per a aturar el procés de destrucció de l’estat de benestar que estan realitzant els governs del PP amb la retallada de drets socials i la privatització dels serveis públics.

En la manifestació que ha tingut lloc a la ciutat de València han encapçalat la representació de Compromís, el síndic en Les Corts Valencianes, Enric Morera i els portaveus adjunts Mónica Oltra i Juan Ponce, així com el regidors a l’Ajuntament del Cap i Casal, Joan Ribó, Consol Castillo i Maria Pilar Soriano.

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de València, Joan Ribó, ha assegurat que “en este Primer de Maig estem manifestant-nos per a dir molt clarament que no estem d’acord amb la política que du a terme el PP que està augmentat les desigualtats socials i incrementant el nombre d’aturats. Amb l’escusa de què hi ha crisi es dediquen a trencar tots els elements sensibles de l’estat de benestar”.

“No s’arregla la crisi carregant-se l’estat de benestar, per a eixir d’esta situació es necessiten inversions i mesures d’estímul de l’economia. Com estem comprovant les polítiques d’austeritat només fan que agreujar la situació”, ha conclòs Ribó.