Bota al contingut principal

El diputat de Compromís, Fran Ferri, ha assegurat hui que “les dades que recull el Compte General de 2011 evidencien que el Consell està ofegant els sectors productius valencians concentrant gran part dels seus impagaments en la industria i el turisme”.

Els indicadors econòmics que es desprenen del Compte General presenten un rècord negatiu en tots els conceptes i evidencien que la situació de col•lapse financer del Consell és total. “A més –ha afegit Ferri- l’augment sense fre dels impagaments i la falta de liquiditat són una prova contundent de què el govern del PP està totalment desbordat i no sap de quina manera fer front a esta situació de fallida total”.

Analitzant les dades del Compte General de 2011 és revelador comprovar com les obligacions pendents de pagament del Consell presenten xifres sobre el total que van del 85 al 95% en Política industrial, Ordenació i promoció del turisme o Comerç exterior mentre que els impagaments en conceptes com la Coordinació de grans esdeveniments representen només un 2,24% del total, en Relacions informatives el 8,34% o en Promoció institucional el 38,79%.

Per a Ferri “estes dades són un reflex de la nefasta gestió realitzada pels governs del PP al nostre territori i de com, a l’hora de pagar, per al Consell tenen prioritat les àrees de propaganda per damunt dels sectors productius valencians”.