Anar directament a les notícies
El 14,4% de les proposes pertanyen a Economia
El 7,9% de les proposes pertanyen a Ocupació
El 13,8% de les proposes pertanyen a Educació
El 5,9% de les proposes pertanyen a Cultura
El 5,8% de les proposes pertanyen a Justícia
El 10% de les proposes pertanyen a Medi Ambient
El 8% de les proposes pertanyen a Benestar
El 6,7% de les proposes pertanyen a Participació
El 21% de les proposes pertanyen a Política
El 6,5% de les proposes pertanyen a Llengua
Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaJustíciaMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Israel Virtud i Jiménez Medi Ambient 6 Feb 2015
Centre històric del Cap i Casal per a vianants. Carrer Cavallers per a vianants. És vergonyòs que per aquest carrer passen cotxes. A l'Europa civilitzada primer les persones, després les bicicletes i després els vehicles a motor. Zona 10 al centre històric.
Jorge Economia 15 Jul 2012
Hola, jo crec que desde Compromís s'hauría de parlar amb mes profunditat el tema de l'estafa de les participacions preferents, que afecta a moltíssima gent per le males pràctiques de les ciaxes, en especial estic parlant de la CAM. Fer campanya donant suport als afectats i pasar a l'acció en tot lo posible, darle bombo al asunto, que pareix que els medis no li donen la importància suficient que jo crec que requereix. Crec que seria bó tant pero Compromís y pels afectats, que son en la majoría, jubilats y estalviadors amb poca cultura financiera. Espere algún día que es parle amb l'importància que té l'assumpte y com Compromís diu #RescatemPersones.

Fatal error: Uncaught Error: Cannot use object of type stdClass as array in /home/locals/public_html/wp-content/themes/Compromis/participa.php:449 Stack trace: #0 /home/locals/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include() #1 /home/locals/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/locals/pu...') #2 /home/locals/public_html/index.php(17): require('/home/locals/pu...') #3 {main} thrown in /home/locals/public_html/wp-content/themes/Compromis/participa.php on line 449