Anar directament a les notícies
El 14,4% de les proposes pertanyen a Economia
El 7,9% de les proposes pertanyen a Ocupació
El 13,8% de les proposes pertanyen a Educació
El 5,9% de les proposes pertanyen a Cultura
El 5,8% de les proposes pertanyen a Justícia
El 10% de les proposes pertanyen a Medi Ambient
El 8% de les proposes pertanyen a Benestar
El 6,7% de les proposes pertanyen a Participació
El 21% de les proposes pertanyen a Política
El 6,5% de les proposes pertanyen a Llengua
Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaJustíciaMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Robin Hood of Sherwood 6 Nov 2011
Companys, vos recomane eixe blog d'un catedràtic molt serios i que no te pels a la llengua: el Professor Vicenç Navarro. Molts hipòcrites preferirien que estguera censurat.

http://www.vnavarro.org/?lang=CA

Aprendreu moltes coses d'economia, politica social, etc.

Bon dia.

Robin
Jordi Fornés 30 Apr 2014
A l'apartat de ''Democràcia real'' faig a faltar un esment a la utilització de les noves tecnologies. Seria senzill i molt adient, fer servir la identitat digital per facilitar i incrementar les consultes als ciutadans (siguen vinculants o no).

A l'apartat d'''Europa dels pobles'' és massa porega la redacció vers la defensa de la nostra llengua. No em fa patir com l'anomenem, però em fa patir que no defensem la seua unitat davant enemics (no entenc per què una llengua pot tenir enemics) molt poderosos i atacs estratègicament dirigits.
Fatal error: Uncaught Error: Cannot use object of type stdClass as array in /home/locals/public_html/wp-content/themes/Compromis/participa.php:404 Stack trace: #0 /home/locals/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include() #1 /home/locals/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/locals/pu...') #2 /home/locals/public_html/index.php(17): require('/home/locals/pu...') #3 {main} thrown in /home/locals/public_html/wp-content/themes/Compromis/participa.php on line 404