Anar directament a les notícies

Avís Legal

COALICIÓ COMPROMÍS és el titular del web www.compromis.net i, per tant, responsable legal dels seus continguts i les dades dels seus usuaris.

Els continguts del web, imatges, dissenys i maquetació són propietat de la Coalició Compromís i dels seus respectius autors i estan subjectes a una llicència Creative Commons Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 excepte on s’indique el contrari.

Excepcions

El motor WordPress sobre el qual s’ha creat aquesta pàgina web es troba sota llicència GNU General Public License.

El logotip i símbol gràfic de Coalició Compromís, així com l’adaptació de les marques Iniciativa, BLOC i Verds a format horitzontal són dissenys de Francesc Llorens i Barreira per a Coalició Compromís, que són els propietaris de la marca.

El logotip i símbol gràfic del BLOC Nacionalista valencià és un disseny de Francesc Llorens i Barreira per al BLOC Nacionalista Valencià, propietari de la marca.

Protecció de dades

Les dades personals que els usuaris introduïsquen a la pàgina web són desades en un fitxer custodiat pel propi BLOC Nacionalista Valencià. Aquest es compromet a no transmetre les dades a cap altra persona i/o entitat. Aquestes dades només seran utilitzades per a comunicar als usuaris noves notícies sobre les quals han mostrat el seu interès, en cap cas s’utilitzaran per fer una publicitat amb ànim de lucrar-se de cap manera possible.