JOVES PV
IMPORTANT: Emplenant aquest formulari únicament et sumes a Joves PV. Si vols formar part de Joves PV i Compromís (i tens més de 18 anys), fes clic a una de les opcions de la barra lateral (afiliats/des al BLOC es sumen automàticament a Joves PV, per a la resta d'opcions heu de comunicar la vostra voluntat d'apuntar-vos a Joves PV a [email protected]).

Dades personals

Nom *
Cognoms *
DNI/NIE *
Data de naixement *
Sexe *
Adreça *
Població * Codi postal *
E-mail *
Repeteix E-mail *
Mòbil *
Telèfon fixe alternatiu
Obligatori si no tens mòbil
Professió
Estudis
Sindicat
Moviments cívics / culturals
Idioma de preferència *

Col·lectiu i sectorials

Si no trobes la teua localitat sel·lecciona el col·lectiu local més proper a tu. Si vius a València, comprova a quin districte perteneix el teu barri.

Col·lectiu *
Sectorials

Domiciliació bancària (sols per a adherits/afiliats)

Quota anual

La quota anual és 6€ per a menors de 18 anys i 12€ per a majors de 18 anys.

Nom i cognoms
DNI/NIE
Compte bancari IBAN

Les teues dades s'enviaran de forma segura a través d'una connexió xifrada SSL

Coalició Compromís en compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades personals que va a proporcionar-nos seran incorporades a un fitxer automatitzat de Compromís, que com a responsable del fitxer, tractarà els mateixos a fi de tramitar la seua afiliació, permetre l'exercici dels drets i deures, gestionar la seua participació i oferir-li informació sobre les nostres activitats, ja siga per correu ordinari, electrònic, SMS o un altre mitjà de comunicació equivalent. Així mateix, li informem que podrà exercir els drets que li assisteixen d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de la informació que li concerneix a través del seu usuari a l'Espai Compromís o dirigint un escrit bé per correu postal a Compromís (Plaça del Pilar, 1 - 46001 València) o bé per mitjà d'un correu electrònic a [email protected], acompanyant una fotocòpia del document que acredite la seua identitat. Més informació en Avís legal i política de privacitat.