Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha visitat este migdia Benidorm, per a reunir-se amb militants i simpatitzants de Compromís i amb empresaris de la ciutat. Abans de la trobada, el síndic de la coalició al parlament valencià ha atés als mitjans de comunicació per a manifestar la preocupació de Compromís per la inestabilitat política del municipi i també per l’abandonament de la Generalitat al sector turístic de Benidorm i la seua comarca.

Segons Morera, “Benidorm ha patit molt per la falta de governança i els trànsfugues han fet molt de mal a pa governabilitat i la imatge d’este municipi. Per això cal un canvi en positiu i un bon govern per a la ciutat, per fer front als reptes del present i també del futur”. El portaveu de Compromís ha afegit que, “sense Benidorm el projecte de Compromís a les comarques d’Alacant és incomplet. Treballem per preparar un equip de persones amb ganes de rescatar Benidorm i dignificar la política a este municipi, que és un motor econòmic per al nostre país”.

En clau econòmica, Morera ha assegurat que està totalmemt “d’acord amb els empresaris de Bendidorm quan es queixen dels diners públics que es gasten a València per a fer grans esdeveniments i desatenen a la resta del País Valencià. Com bé han dit els hostalers de la comarca, Qui vulga un gran esdeveniment que se’l pague”.

En eixe sentit, Morera ha declarat que cal “tornar a la realitat i apostar pels sectors productius, els que tenim i que donen molts llocs de treball, com és el cas del turisme a Benidorm, capital turística valenciana desatesa per la nostra Generalitat”.