Anar directament a les notícies

Morera insta a Fabra a paralitzar la moció de Tavernes per ser “una estafa a la democràcia”

Publicat el en Llibertat i Igualtat

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha insistit que la moció de censura presentada a Tavernes de la Valldigna pel PP i una regidora sense partit, “és una estafa democràtica que no pot tindre la cobertura d’un partit com el PP, que tant parla de la seriositat, de les institucions i del respecte a les lleis però després és capaç de donar suport a una moció que sols està fonamentada en les dèries personals d’una regidora expulsada del seu partit i que no representa a ningú”.

Front al silenci institucional del PP en el cas de Tavernes de la Valldigna, Morera ha instat hui directament al president del PPCV, Alberto Fabra, a que prenga mesures “urgents, conduntents i exemplars”. Segons Morera, “este cap de setmana fa un any que Alberto Fabra és president del PPCV i en eixe període sols pot presumir de tindre imputants per casos de corrupció i per plantejar mocions de censura amb trànsfugues o persones sense partit contra Compromís. Ho va fer a Benidoleig, i els va eixir malament la cosa i ara ho intenten a Tavernes de la Valldigna, on acabarà l’assumpte com a Benidoleig, perquè una persona expulsada del seu partit no representa a ningú i l’acta de regidora no li dóna poders per a fer mocions de censura perquè no està legitimada democràticament per a fer això”.

Morera considera que la moció de censura a Tavernes, “és una estafa democràtica i un insult al poble, que s’ha manifestat en les urnes i ahir al carrer per a dir que Jordi Juan és l’alcalde d’esta població. Lamentem profundament el silenci de la direcció del PP, de Serafín Castellano i d’Alberto Fabra i els animem a actuar ràpidament i contundentment, del contrari, estaran totalment desacreditats per a donar lliçons públiques de respecte a les lleis, a les institucions, a la democràcia i a la transparència, perquè en estos moments estan donant cobertura a una operació opaca, antidemocràtica i que compta amb el rebuig de la majoria de ciutadans i ciutadanes de Tavernes de la Valldigna”.

De no obtindre resposta en les properes 24 hores, Morera no descarta formular la pregunta de la sessió de control al president sobre la moció de censura de Tavernes, “perquè serà la única forma d’escoltar a Fabra parlar d’este tema i saber com justifica el màxim dirigent del PPCV una moció de censura destructiva i que perjudicarà als veïns i veïnes de Tavernes de la Valldigna”.