Bota al contingut principal

La portaveu del grup municipal de Compromís en l’Ajuntament d’Elx, Àngels Candela, i la vicepresidenta de la Coordinadora d’Associacions d’Amistat amb el poble sahrauí, Ángela Carrillo, han mantingut una reunió per a tractar l’actualitat referent al Sàhara.

La reunió ha girat entorn de les accions plantejades davant l’escalada de setge policial i militar sobre els territoris ocupats i la violació sistemàtica dels drets humans. La proposta és organitzar la flotilla per la Llibertat Mahfoud Ali Beiba – nom del polític sahrauí mort el passat 2 de juliol en Tinduf – que partiria de les Illes Canàries, així com activar accions informatives i de repercussió que permeten a l’opinió pública conèixer la situació real del poble sahrauí.

La portaveu de Compromís s’ha compromès a recolzar totes les accions plantejades per l’associació i per l’observatori pels Drets Humans per al Sàhara Occidental. A més, Àngels Candela presentarà una moció de suport a les accions per part de la coordinadora, així com reclamar l’adhesió d’altres formacions polítiques, associacions no governamentals, entitats o particulars.