Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que el viatge d’Alberto Fabra a Madrid d’avui, “no ha servit per a absolutament res, perquè en un dinar d’amics no se soluciona el problema d’infrafinançament que patim les valencianes i valencians. Les batalles dialèctiques entre els diferents dirigents autonòmics del PP són per fer-se els valents, declaracions per a traure pit de cara a l’electorat de la seua autonomia però a l’hora de la veritat, ningú fa res per defensar els interessos de la seua terra, i Fabra no va a ser cap excepció en això, per la qual cosa hui, podem afirmar que Fabra ha tornat a fracassar en la defensa dels interessos de la nostra terra”.

Segons el dirigent de Compromís, “qui s’ha de arromangar és el president del Govern, per a afavorir un millor finançament que el que tenim i també es veu qui s’arromanga a l’hora de les inversions, i vista la cosa, en infraestructures i en seguretat, no som cap prioritat per al govern de Rajoy, per la qual cosa fa falta una actuació contundent per a reivindicar-nos i exigir el que ens correspon i si això no ho fa el PPCV, ho farem nosaltres en totes les institucions on estem presents”.

Morera ha assegurat que el vertader debat que s’ha d’obrir “és el del finançament i és el debat que no planteja Fabra, ja ens ho va dir en les Corts, en sessió de control, que no era el moment. Tampoc va ser el moment per a Lerma, quan governava Felipe González, ni va ser el moment per a Zaplana, quan manava Aznar, ni ha sigut el moment de Camps, que va fer molt de soroll però sense traure-li res a Rodríguez Zapatero ni serà el moment de Fabra amb Rajoy. L’única realitat és que estem mal finançats, aportem molt i ens retornen molt poc i damunt pretenen estrènyer-nos més amb el dèficit, o allò que és el mateix, ens intenten imposar més retallades al nostre benestar i als nostres serveis públics, això que des de Compromís no anem a tolerar”.