Bota al contingut principal

Aquest matí, al ple municipal d’Orpesa s’ha debatut la proposta per bonificar en un 50% el IBI dels Hotels Gran Duque i Hotel Balneario de Agua Marina, de la mercantil Marina d’Or. Aquesta bonificació és possible per una modificació de l’ordenança municipal que van aprovar el PP i el PSOE, que en la pràctica significa que es pagaran enguany 197.662 €, que és la meitat dels 372.619 € que es va recapcar l’any passat.

Durant el debat de la proposta només ha fet ús de la paraula el portaveu de Compromís, Josep Lluís Romero, per a dir que la coalició “està totalment en contra perquè aquesta proposta és per a rebaixar impostos a Marina d’Or i entenem que els impostos del veïns han d’estar per a millorar la nostra qualitat de vida”.

Segons Romero, “finalment, la votació ha tingut el següent resultat: vots a favor 10 del PP, vots en contra 2 del BLOC-Coalició Compromís i les abstencions covards del PSOE i GIO. Una vegada més ens quedem a soles, però no passa res, ja estem acostumats. Per la nostra part continuaren en la nostra línia defensant els interessos legítims d’Orpesa, d’acord amb l’opinió dels nostres votants i no mirarem cap un altre costat. Som l’únic grup municipal que té el coratge i la dignitat de votar en contra d’una bonificació de 197.662 euros (32.888.190 de pessetes) per a Marina d’Or”.