Bota al contingut principal

El diputat de Compromís, Fran Ferri, ha registrat en Les Corts Valencianes una pregunta amb sol·licitud de resposta oral en comissió per a què el Conseller d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, Máximo Buch, explique els motius pels quals el Servef ha perdut 19 milions en ajudes per a incentivar la contractació per problemes de gestió.

 

Un retard del Servef en la sol·licitud d’ajudes va a provocar que l’Institut Nacional d’Ocupació descompte 19 milions d’euros de la quantitat que enguany havia de transferir a l’administració autonòmica valenciana per a polítiques actives d’ocupació.

 

Segons ha assenyalat Ferri “es un insult a la ciutadania que en una situació com l’actual, amb més de 700.000 aturats, el govern del PP deixe perdre ajudes destinades a fomentar la creació d’ocupació”.

 

“Els governants del PP tornen a demostrar la seua nefasta gestió, que frega ja la ineptitud. No hi ha dret a què la ciutadania haja de pagar la inoperància d’este govern, si ja és escassíssima de per sí la inversió d’este executiu en polítiques actives d’ocupació, esta nova retallada, deixarà sota mínims unes mesures que són imprescindibles per a l’impuls del mercat laboral”, ha conclòs Ferri.