Bota al contingut principal
  • Díaz Quintero negà per escrit al representant de Compromís en la Fundació que tinguera cap relació amb la trama corrupta.

 Compromís ha demanat hui el cesse immediat de la gerent de la Fundació de la Llum de les Imatges, Carmen Díaz Quintero, després de què el TSJCV l’haja imputada pels contractes que signà amb les empreses de la trama Gürtel.

 

Segons ha assenyalat Alberto Ibáñez, regidor de cultura a l’Ajuntament de Vila-real i membre de la Fundació de la Llum de les Imatges “des de Compromís demanàrem el passat mes de febrer una reunió extraordinària de la fundació després de conéixer, pels mitjans de comunicació, la vinculació de la Llum de les Imatges amb la trama Gürtel. En el seu escrit de denegació de la convocatòria de reunió* Díaz Quintero assegura que ningú de la Fundació ha estat vinculat o ha tingut relació amb la Gürtel”.

 

Mesos després tenim la constatació de què la gerent d’esta fundació mentia i haurà de declarar davant la justícia per haver tramitat contractes menors amb empreses de la trama que dirigia Francisco Correa que superaven el límit establert legalment.

 

El representant de Compromís en la Llum de les Imatges ha demanat una reunió extraordinària de la Fundació en la qual la Consellera d’Educació i Cultura, Maria José Catalá, explique la vinculació amb la trama corrupta, així com la nova funció de la Fundació dins de CulturArts.

 

De la mateixa manera Compromís ha reclamat es faça efectiu el cessament d’Inmaculada García Pardo, directora general de la Entitat d’Infraestructures de la Generalitat, que fou imputada també ahir per la seua relació amb Gürtel.