Bota al contingut principal

Els diputats del PP han votaren ahir per vesprada en contra d’una Proposició No de Llei de Compromís, en la qual es demanava una major dotació d’agents de la Guàrdia Civil per a vigilar el camp valencià.

Curiosament, els populars s’han oposat a la proposta de Joan Baldoví, després de saber que, fa unes setmanes, alguns agents destinats a eixes tasques van ser traslladats per Interior a Melilla.

El representant de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, ha lamentat que, una altra vegada “i en menys de 24 hores, el PP ha tornat a fer tot el contrari al que diuen i defensen al parlament valencià. Tenen un seriós problema, i se l’han de fer mirar perquè tanta hipocresia, mentida i falsedat no és beneficiós en política”.

Baldoví ha assegurat que és “un insult que el PP en el Congrés vaja en contra dels interessos dels agricultors valencians i és molt preocupant que una diputada valenciana, com Belén Hoyo, haja defensat el vot contrari, demostrant el total desconeixement de la crítica situació d’inseguretat que pateixen els nostres agricultors”.

El diputat de Compromís ha reptat als parlamentaris valencians del PP, “a que expliquen als agricultors que hi ha molta seguretat i que ho estan fent molt bé, com m’han dit a mi. Viuen en una realitat paral•lela que ens va a portar al desastre, perquè no volen reconèixer els robatoris, les destrosses, les pallisses i fins i tot els assassinats que s’han produït al camp valencià, cosa que sí que hem fet des de Compromís i que tornarem a fer tantes vegades com siga necessari perquè s’escolte la veu del marginat i maltractat camp valencià”.

Segons Baldoví, “l’oposició del PP perquè se’ns dote amb més agents per a vetlar pel camp valencià demostra que al PP no li interessen els problemes de les valencianes i els valencians i que, a més a més, el PPCV no té pes polític ni pinta res en les decisions que es prenen a Madrid”.