Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que la reunió del ple del Consell de hui, “ha constatat el que va sent una tònica en les darreres setmanes, i és que el govern d’Alberto Fabra està totalment paralitzat i sense forces per continuar els dos anys que resten de legislatura i donar solucions als problemes de la societat valenciana”.

Símbol d’eixe esgotament, segons Morera, “són les rectificacions constants i les contradiccions entre els membres del mateix govern. Hui, la prova més evident ha estat en què la gran decisió del dia de Fabra ha estat que no es pague el curs de lideratge de les arques públiques, una decisió que han adoptat i han defensat com a vàlida, malgrat ser un error molt greu”.

Per a Morera, “els acords del Consell de hui es resumixen en tramitacions, no hi ha cap resolució pràctica ni cap mesura d’interés per reduir la quantitat de 700.000 desocupats o el deute de 30.000 milions d’euros. Evidentment, ni Fabra lidera el Consell ni el seu govern sap liderar la greu situació que travessa el País Valencià i per això necessiten cursos, però que se’ls paguen de la seua butxaca per què la seua incompetència no té perquè assumir-la les arques públiques”.