Anar directament a les notícies

Morera demana a la ministra que es disculpe per anar en contra del corredor mediterrani i que invertisca perquè siga una realitat

Publicat el en General

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que les raons objectives i científiques “s’han imposat, i després de la decisió de la UE de declarar el Corredor Mediterrani com a prioritari, la ministra Pastor hauria de disculpar-se per la seua defensa de l’eix central, en detriment al mediterrani”.

Morera ha mostrat satisfacció per la decisió, “però amb molta cautela, ja que per a fer realitat el corredor mediterrani fa mancada inversió i l’estat, el govern de Mariano Rajoy, no està per la labor, com no ho han estat altres governs, ja que fa anys que el corredor mediterrani havia de ser una realitat i no ho és”.

En el capítol d’inversions, Morera ha recordat que queden “punts negres per resoldre, com són els colls de botella a València, a Castelló o Tarragona, que amb les adequades infraestructures pot millorar-se i així assegurar una bona connexió i competitivitat dels nostres productes”.

  • remigio III

    La ministra castellana no es disculparà per ser de Ancha es Castilla , ser del PP i per no tenir sentit de la decència política ni moral. Deguem exigir el dret a decidir . E-pana no es el nostre estat i no ho serà mai mentre el càncer madrid , amb tot el feudalisme salvatge que representa, amb al seva corresponent corrupció no desapareixca. Espanya es un frau. No existeix, es una entelèquia . Realment som sodomitzats per Castella. No hi ha res més. Com si no es pot explicar l'atac al Corredor de la Mediterrània i el constant assetjament als nostres interesso , que per cert son els que els donen de menjar.