Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha fet una crida a la ciutadania perquè participe i done suport a les famílies de les víctimes de l’accident del Metro, aquesta vesprada a partir de les 19 hores. Segons Morera, “avui tornarem a la plaça, com tots els mesos, sense cap ànim d’eixir en cap foto, sinó com hem estat sempre, donant el nostre suport i ajudant en el que hem pogut a l’associació. Falta un mes perquè es complisquen set anys de la tragèdia, cada dia que passa anem descobrint més proves que demostren que es va donar una carpetada ràpida al tema, i volem saber respostes, començant per una molt important: A qui encobreix el Consell actual i l’anterior en tot aquest assumpte”.

Morera ha instat al president de la Generalitat, Alberto Fabra, al fet que participe també en la concentració. Segons el síndic de Compromís, “hui seria un bon dia perquè Fabra demostre cert lideratge com a president, distanciant-se dels llastos que té del passat, i el que deuria fer és baixar a la plaça i posar-se del costat dels familiars, de les víctimes, un suport que necessiten per a conèixer la veritat i que des de sempre ha negat el PP a tots els afectats”.

El portaveu de Compromís ha insistit que, des de la seua formació, se seguiran presentant mocions en els ajuntaments per a reconèixer públicament a les víctimes de la tragèdia ferroviària, perquè s’òbriga una comissió de recerca en les Corts “real i que faça honor a la veritat” i perquè la justícia actue amb tots els mitjans per a esclarir els fets.