Bota al contingut principal

Les noves imputacions d’ex alts càrrecs del Consell per l’organització de competicions de tenis i de golf confirmen, segons Enric Morera, “per què al llarg d’estos anys la Generalitat s’ha negat en facilitar-nos documentació d’estos esdeveniments. Veiem la mà negra de Gürtel darrere d’estes accions i ara cal que la justícia vaja més enllà i investigue als consellers i conselleres que han impedit a l’oposició fer una fiscalització correcta del govern valencià”.

L’arxiu d’iniciatives parlamentàries del grup Compromís així ho confirma: En març de 2012, el Consell negava cap contracte per a la celebració del Màster de Golf de Castelló. Per contra, en gener de 2012 la Generalitat reconeixia que havia pagat 1,7 milions d’euros per això. Segons Morera, “el que no entenem com, sense contractes, la Generalitat puga aportar alegrement 1,7 milions d’euros. Que algú ens ho explique, o millor, que li ho explique a les milers de famílies valencianes que ho estan passant malament, mentre la seua Generalitat s’ho gasta en festes i luxe”.

Respecte a l’Open de Tenis, també investigat, “el Consell mai ha volgut lliurar-nos documentació. Primer Trinidad Miró, després Maria José Català i la resposta sempre la mateixa: Clàusules de confidencialitat. Ara, hauran d’explicar a un jutge amb qui tenien eixes clàusules i esperem que la justícia done llum i resolga el continuat saqueig de les arques públiques valencianes”, segons ha reclamat Morera.