Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís a les Corts, Enric Morera, ha criticat aquest divendres la “massacre” laboral escomesa en Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) i ha advertit que l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) en l’ens “posa en perill l’arxiu audiovisual de l’ens”.

En un comunicat, el diputat ha assenyalat que l’última “tanda” d’acomiadaments -a 196 treballadors-, ha estat notificada de nou “pel mètode covard del correu electrònic” i deixarà Ràdio 9 i el departament tècnic “en quadre”, amb el que la radiotelevisió pública que paguen els valencians “pot reduir-se a serveis mínims en aquest estiu, convertint els canals de televisió i de ràdio en una eina totalment inservible”.

Així mateix, ha advertit que l’arxiu audiovisual de l’ens “es reduirà també a la més mínima expressió, passant de 26 a 6 persones i posant en perill la conservació i ús del ja important fons audiovisual de RTVV”, el que demostra “el menyspreu total del PP al patrimoni valencià”.

El portaveu de Compromís ha recordat que des del seu grup han preguntat sobre l’arxiu “sense tenir cap resposta convincent, perquè amb el tema de l’ERO, el PP viu en una total improvisació”. “Han engegat la maquinària per a acomiadar treballadors, tirar al personal menys afecte i desmantellar un ens que hauria d’estar al servei del poble valencià i no d’un partit, com s’està fent en l’actualitat”, ha conclòs.

[IMATGE: Correu electrònic amb què s’ha notificat l’acomiadament a 196 treballadors.]