Bota al contingut principal

L’acte conclourà amb les intervencions de Mónica Oltra i Enric Morera.

Demà dissabte 15 de juny la coalició Compromís celebra la seua primera Assemblea Oberta. A partir de les 10:30 i sota el lema “Dos anys fent camí i propostes de futur” el Centre Cultural de Burjassot acollirà este acte obert a tota la ciutadania.

Amb esta Assemblea Oberta Compromís vol mantindre el pols amb la realitat social en una jornada de treball que comptarà amb la participació d’entitats cíviques, col·lectius socials i sindicats.

L’acte començarà amb uns parlaments de benvinguda i d’explicació del funcionament de l’assemblea i la metodologia de les sectorials per part del portaveu a la Diputació de València, Emili Altur, el portaveu a l’Ajuntament de València, Joan Ribó, i el portaveu adjunt a Les Corts Valencianes, Juan Ponce.

Seguidament començaran els debats organitzats per distintes àrees sectorials: Benestar social i Sanitat; Educació, Formació i Cultura; Economia, Ocupació i Habitatge i Territori, Medi ambient i Mobilitat.

A partir de les 13:00, MªJosep Ortega, la co-portaveu de l’àrea de sectorials, presentarà les conclusions dels panells sectorials, per a donar pas, a les intervencions polítiques amb què conclourà l’acte a càrrec de l’Alcalde de Burjassot, Jordi Sebastià, i els portaveus de Compromís Mónica Oltra i Enric Morera.