Anar directament a les notícies

Les Corts aproven la proposta de Compromís de millorar la connexió de l’estació de la Font de Sant Lluís amb el nou hospital de la Fe

Publicat el en Sanitat i Benestar

Tots els grups parlamentaris de les Corts han aprovat per unanimitat la proposta presentada per Compromís, a instàncies del cap de llista de Compromís per València, Joan Ribó i de l’Associació d’Amics del Ferrocarril per a demanar una millor connexió de l’estació de Renfe València-Font de Sant Lluís amb el nou hospital de la Fe. Segons ha recordat Enric Morera, portaveu de la formació al parlament valencià i qui ha defensat la proposta a la Comissió d’Obres Públiques de hui, “és tan fàcil com que facen unes bones voreres que connecten l’estació amb l’hospital i estem parlant d’un 300 metres”.

 

Morera ha recordat que el nou hospital de la Fe tindrà unes quantitats de treballadors i de pacients i visitants “molt elevada i cal donar un bon servici als usuaris i treballadors des del transport públic. Per això, nosaltres hem portat a la comissió d’Obres Públiques una proposta suggerida per una entitat i que ha arreplegat el nostre candidat a l’alcaldia de València, Joan Ribó, qui és una persona molt sensible amb els temes relacionats amb la mobilitat, l’accessibilitat dels espais públics i també del foment dels mitjans de transport públics eficients i ecològics”.

 

El parlamentari valencianista espera que el Ministeri de Foment, “faça cas d’esta petició de les Corts Valencianes i execute unes obres que són molt necessàries al mateix temps que poc costoses i de les quals es beneficiaran milers i milers de persones”.