Bota al contingut principal

 

 El diputat de Compromís, Fran Ferri, ha mostrat hui el seu rebuig al viatge a Finlàndia que demà inicien el conseller d’Economia, Turisme i Ocupació, Máximo Buch i la consellera d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, Isabel Bonig per a impulsar la venda d’habitatges en eixe país.

 

Per a Ferri “està fóra de lloc que els consellers del govern valencià es dediquen a viatjar pel món per a fer de comercials venent pisos d’entitats privades, eixa no és la funció d’un conseller. Que realitzen este tipus de labor deixa ben clar fins a quin punt ha arribat la paràlisi de gestió del govern del PP, incapaç de prendre mesures per a revertir la situació en què ens trobem”.

 

“En compte de realitzar este tipus de viatges vacus el conseller Buch hauria de preocupar-se perquè el Consell no continue l’escalada de retallades en polítiques actives d’ocupació que està escometent i la consellera Bonig en aconseguir que es paguen les ajudes a l’habitatge que deu el govern valencià des de 2009”.

 

Segons Ferri “deixa ben clar quin és el tarannà del govern del PP el fet de què al mateix temps que rebutgen adoptar mesures per a evitar el drama dels desnonaments els seus membres centren els seus esforços en la venda de propietats turístiques a estrangers adinerats”.

 

Compromís ha anunciat que presentarà en Les Corts una petició de documentació per a conéixer el cost d’este viatge així com les actes de les reunions que mantinguen a Finlàndia els consellers.