Anar directament a les notícies

Compromís considera que l’arribada de l’AVE ha de ser un punt de partida per a millorar les encara deficients connexions d’Alacant

Publicat el en Economia i Ocupació

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat hui que “l’arribada del tren d’Alta Velocitat (AVE) a Alacant només pot significar el punt de partida per a millorar les connexions d’estes comarques, ja que és evident que encara patim moltes mancances en termes d’infraestructures que necessiten també d’una solució urgent”. 

Mollà ha indicat que “hui, després de molts anys de retard, millorem les connexions amb Madrid, però amb un sistema de transport que encara ha de ser millorat en aspectes com la velocitat, freqüència o la qualitat dels combois i que redueix les connexions en estacions com Elda-Petrer o Villena, de manera que el dia de hui no pot ser considerat una meta, sinó un punt de partida”. 

“Tanmateix, és especialment important recordar que encara no s’han posat en marxa infraestructures tan necessàries per al nostre territori com són el tren de la costa o el servei de rodalies entre Alacant i les Valls del Vinalopó, així com la millora del ferrocarril Xàtiva-Alcoi, la connexió per tren de l’aeroport de l’Altet o l’electrificació de la línia Alacant-Múrcia”, ha detallat. 

En este sentit, la diputada de Compromís ha afirmat que “si realment volem que s’invertisca en les comarques d’Alacant, ha de garantir-se també la seua inclusió al Corredor Mediterrani, ha d’apostar-se pel teixit productiu i assegurar unes inversions dignes per a un territori constantment discriminat per les diferents administracions”. 

“Hui era un dia per a que les autoritats hagueren reconegut les actuacions que Alacant porta anys esperant i s’hagueren compromès en revertir esta situació, un pas necessari per eixir d’esta crisi amb garanties de futur i aprofitant tot el potencial amb què compta esta terra”, ha conclòs. 

  • remigio III

    La senyoreta Mireia Mollà li sembla be que el càncer madrid ens entre pel sud? I , sense haver-nos preparat la medicina necessària ?Abans de fer la connexió necessària amb la resta del nostre País? Ens nuguen als nostres opressors i ens separen de la resta del País… I a la senyoreta Mireia li sembla be…Alguna cosa no entenc. Espere tenir resposta prompte.

  • trens per a tots

    L'AVE és un dels símbols del malbaratament i la desraó. No és justificable, baix cap punt de vista inversions multimilionaris per a un tren que no és per a la majoria. És semblant a l'aeroport de Castelló. Compromís ha de ser crític amb aquesta infraestructura des de tots els punts de vista: econòmic, ambiental o social. Naturalment que al tren de rodalies o altres que utilitzem la majoria de les persones no arriben millores ni inversions. Ja s'han gastat en l'AVE. Una cosa i altra són incompatibles. L'AVE no està a favor de les persones. Compromís Alacant ha de canviar aquest discurs de sí, però no.

  • remigio III

    El discurs de Compromís deixa en molt mal lloc als compatriotes que es manifestaren en contra de les autoritats invasores . Que ara , amb este nou enllaç amb el càncer madrid ens tindran més dominats . El nostre camí a Europa sempre ha esta cap al nord…!! Eixe es el tren que volem¡¡ Volem que el nostre sud també puga concórrer tots plegats cap a Europa. Qualsevol tren, AVE, carretera o via de pardals que siga desprès d'això. Amb els nostres diners primer arreglem casa nostra en lloc de procurar superàvit al sr Morago.