Bota al contingut principal

La coalició Compromís ha celebrat hui al Paranimf de la Universitat Politècnica de València un acte amb voluntaris de campanya per a coordinar el treball de cara a les eleccions locals i autonòmiques de maig del 2011.

Uns tres-cents voluntaris i voluntàries han participat en una jornada formativa en què els membres de Compromís Rafael Oliver, Josep Melero i Reyes Matamales han explicat als assistents com crear grups de suport a les candidatures per a les eleccions de maig del 2011, la constitució d’equips, coordinació del treball dels voluntaris i les distintes maneres de participar per a totes aquelles persones que volen ajudar en el treball de campanya i precampanya de la coalició Compromís.

Les fotos de l’acte: http://picasaweb.google.com/comunica.bloc/VoluntariatAmbCompromis?feat=directlink

A continuació Lluis Miquel Campos ha sigut l’encarregat de presentar la nova imatge de campanya formada per logotips, fotos i cartells dels candidats de la coalició, així com els diferents formats en què es difondran. Així mateix s’ha mostrat als assistents el nou disseny de la web compromis.net en què destaca la creació d’una xarxa social pròpia per interconnectar els  militants, voluntaris i simpatitzants de Compromís.

Després han tingut lloc les intervencions dels candidats de Compromís, Joan Ribó, Juan Ponce, Mireia Mollà, Josep Maria Panyella, Mónica Oltra i Enric Morera.

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha destacat en el seu parlament que “el País Valencià necessita urgentment un canvi, l’únic objectiu del Partit Popular és perpetuar-se en el poder a costa del que siga i per damunt de qui siga i amb eixe objectiu s’han dedicat a furtar els diners de tots els valencians i valencianes”.

“El treball dels voluntaris i voluntàries serà molt important per aconseguir els nostres objectius de canvi, Francisco Camps i el seu govern –ha afegit Oltra- entenen la democràcia humiliant, insultant i aniquilant a tots aquells que no pensen com ells, però no podran amb nosaltres, no podran amb Compromís”.

Ha tancat l’acte el portaveu de Compromís Enric Morera qui ha assenyalat que “estem articulant un gran espai de innovació política i en eixe sentit les portes de Compromís estan obertes per a totes les persones que vullguen sumar-se i treballar amb nosaltres des de la diversitat, el treball en equip i l’estima”.

“No hi haurà canvi amb el bipartidisme PP-PSOE, el canvi és Compromís. En este sentit vull fer una crida a tots els socialistes desencantats amb Zapatero i Alarte per a què se sumen al projecte de Compromís”, ha afegit Morera.

Els voluntaris i voluntàries s’han fet una gran foto de família amb els candidats en l’escenari del Paranimf enfundats amb samarretes de la coalició Compromís.