Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que després de la decisió judicial de no acceptar els recursos d’apel•lació i de decidir obrir juí oral contra els ex consellers implicats en les contractacions de Fitur, cal que els implicats “es deixen de fer teatre i que expliquen tota la veritat”.

Segons Morera, “el poble valencià no es mereix el descrèdit de les institucions i que cada dia tinguem nous casos d’alts càrrecs de l’administració, d’ex consellers, que acudixen als tribunals. Crec que Vicente Rambla, Milagrosa Martínez i Angélica Such haurien d’explicar realment què va passar i per què este govern té tants casos de corrupció. Que expliquen qui els va ordenar contractar amb les empreses de la trama mafiosa d’Orange Market”.

També, Morera ha convidat al president de la Generalitat i del PPCV, Alberto Fabra, “a que pose en pràctica el codi ètic del PP, perquè no és una bona imatge de la nostra terra ni genera confiança vore a unes persones declarant davant d’un jutge i, hores després, votar des d’un escó de les Corts Valencianes”.