Bota al contingut principal

El diputat de Compromís Josep Maria Pañella ha denunciat que el PP, seguint el guió escrit l’any passat, ha rebutjat totes les esmenes de l’oposició per a millorar els pressupostos de Justícia per a 2011. El parlamentari valencianista ha lamentat que el PP no haja atès cap esmena per a solucionar problemes molt greus de l’administració valenciana de justícia i que han portat este servei al col.lapse i a la indigència.

Segons Pañella, “hem defensat sense èxit el pagament als advocats del torn d’ofici i hui el PP ha confirmat que no vol fer res per solucionar este problema i que, per tant, el Consell estarà un any més en la morositat”. Els populars tampoc han acceptat cap esmena per a millorar les infraestructures, dotar de personal i de material els palaus de justícia i, per la qual cosa, “molts treballadors hauran d’anar amb el paquet de fulls sota el braç o assistirem al deplorable espectacle de que els proveïdors se’n porten les fotocopiadores perquè la conselleria ni paga ni pagarà”.

Des de Compromís han lamentat que el govern de Camps tinga en la més absoluta precarietat a l’administració de justícia, “sent com és un dels pilars bàsics d’un estat de dret i democràtic”.