Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís a les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que l’expulsió de Rafael Blasco del PP “és una pantomima ridícula, ja que se l’ha procedit a expulsar de manera fulminant perquè va gosar a parlar malament dels dirigents populars en una entrevista de televisió i no per la situació judicial en què es troba”.

Segons Morera, “és preocupant que al PP li tinga absolutament igual els casos de corrupció i la gran quantitat d’imputats que té. Això sembla ser que importa poc, perquè el que ha motivat l’expulsió de Blasco del PP és que s’ha atrevit a reptar i a criticar els dirigents del partit en un programa de televisió”.

Per al portaveu de Compromís, “accions com les d’avui demostren la poca exemplaritat de Fabra, ja que la reacció contra els implicats en casos de corrupció només es produeix des de l’àmbit del partit i no es persegueix des de les institucions públiques. A més a més, que Blasco haja estat expulsat del PP no vol dir res, ja que seguirà ocupant un escó a les Corts Valencianes”.