Bota al contingut principal

Enric Morera ha informat que este matí “era impossible conéixer per cap conducte oficial la xifra final del programa, al contrari que la TV3, que va recaptar ahir més de 7 milions d’euros”.

El síndic de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera (BLOC), ha registrat una pregunta per a saber l’import exacte de la telemarató celebrada ahir en Canal 9 ja que no és possible conéixer la xifra recaptada ni en el web de RTVV, ni al facebook ni al twitter de la corporació audiovisual valenciana. Eixe secretisme contrasta amb l’àmplia difusió que s’ha fet als mitjans dels més de 7 milions d’euros recaptats per TV3.

Segons Morera, “ens preocupa que no s’haja donat a conéixer la recaptació de la telemarató, després del gran desplegament de mitjans tècnics i humans que ha fet Canal 9 i ens preocupa perquè tot apunta a que la recaptació ha estat molt baixa i l’audiència s’ha afonat, fruit de la pèrdua diària que té RTVV  de telespectadors i també de credibilitat”.

Per al portaveu valencianista, “és una pena, perquè nosaltres apostem per una bona televisió valenciana, que siga un referent de la societat i que, quan es facen telemaratons, es puga recaptar bona cosa de diners per ajudar a qui ho necessita. La situació de Canal 9 és tan penosa  que ni la gent és capaç de col·laborar amb la televisió pública ni en temes seriosos”.

Recentment, el director general de RTVV va dir que la gala d’enguany seria la millor de totes les que se n’han fet fins el moment. No obstant això, l’any passat només es recaptaren 250.000 euros i enguany, “no han donat a hores d’ara difusió de la quantitat, la qual cosa és preocupant”.