Bota al contingut principal

La diputada d’Iniciativa i portaveu adjunta de Compromís, Mireia Mollà, ha criticat, en el Ple de Les Corts de hui, que el govern del PP haja establit un descens d’impostos en un moment de crisi econòmica, i ha assegurat que “abaixar la fiscalitat implicarà que la Generalitat deixe d’ingressar 1.600 milions d’euros que podrien destinar-se a construir col·legis i hospitals i a polítiques socials”.

En este sentit Mollà ha plantejat la necessitat de què es realitze un ple monogràfic en el parlament valencià per a què es debata sobre la política fiscal que el govern del PP ha establert en la Generalitat.

La intervenció de la portaveu d’economia de Compromís ha tingut lloc en un sessió en què els diputats han debatut les 106 esmenes dels grups de l’oposició que quedaven vives a la llei d’acompanyament als pressupostos per al 2011, de les que no s’ha aprovat cap.

Mollà ha criticat també que s’utilitze esta norma per a modificar més d’una vintena de lleis “que res tenen a veure amb el pressupost” i sense passar pel debat parlamentari, així com per a consolidar la rebaixa d’impostos.