Bota al contingut principal

Tomàs Mestre, (Candidat a l’alcaldia d’Alacant): “Mentre la Generalitat omple la ciutat de fullets, el conservatori del carrer Sant Ferran cau, i el nou conservatori promès fa anys segueix paralitzat. Des de Compromís preguntarem en els Corts pels terminis d’execució de l’obra i proposem, com a solució provisional, condicionar part de l’Auditori de Campoamor per als alumnes del Conservatori José Tomás”.

Tomàs Mestre, candidat de la coalició Compromís per Alacant a l’alcaldia i Ignasi Bellido candidat autonòmic de la coalició autonòmica de Compromís, han informat este matí que la coalició en els Corts Valencianes se sumarà a totes les mocions que es presenten per a reivindicar la construcció d’un nou conservatori en la ciutat d’Alacant, així com es preguntarà al conseller pels terminis previstos d’execució de l’obra. Des de la coalició progressista, i en paraules del seu candidat a l’alcaldia, “la protesta d’ahir que va reunir a més de mil persones de totes les edats, i unides pel seu compromís amb la música, reflecteix la urgència de posar solucions a la situació dels alumnes del Conservatori José Tomás. Anem a preguntar en els Corts pels terminis, si és que existeixen, de començar les obres del nou conservatori, que ja compta amb els tràmits legals necessaris per a posar-se a treballar demà mateix. El PP ha donat l’esquena a les nostres societats musicals i conservatoris, o el que és el mateix, al patrimoni cultural d’esta societat”.

Des de la coalició progressista Compromís per Alacant llancem la proposta que es contemple que l’Auditori de Campoamor puga albergar de forma provisional les activitats del Conservatori José Tomás, “proposta que presentarem a la comunitat educativa d’aquest Conservatori, al mateix temps que els mostrarem la nostra solidaritat per la situació que estan passant”.

Des de la coalició que formen BLOC-Iniciativa-Verds s’ha conclòs que el local del carrer Sant Ferran ha de ser tancat si no presenta les mínimes condicions de seguretat i salubritat, i que des del conjunt de les institucions públiques, amb l’Ajuntament al capdavant, s’ha de cooperar per donar solucions provisionals a aquesta situació, tal com apunta Compromís, i reivindicar l’immediat inici de les obres de construcció del nou centre educatiu musical.