Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís i secretari general del BLOC, Enric Morera, ha manifestat sobre l’acte de l’Audiència de Castelló, sobre el cas Fabra, que s’ha fet públic hui que “posa en evidència que ens trobem amb un personatge immoral que no deuria estar ni un minut més al capdavant d’una institució pública. Un senyor que s’ha demostrat que ha comès irregularitats tributàries i s’escapa per la porta falsa per a escarn dels ciutadans que paguen”. Així, el parlamentari valencianista considera que Fabra és “un pocavergonya que no pot continuar com a President de la Diputació de Castelló, perquè no reuneix els requisits morals necessaris per a representar-se ni a si mateix”.

El portaveu de Compromís ha explicat que “Fabra representa cada dia més la cara de Berslusconi en la política valenciana i espanyola. Encara espere que ens expliquen per què se li va facilitar un trasplantament de fetge en la sanitat pública madrilenya, si es van complir tots els protocols en condicions d’igualtat per a tot el món. Ara més que mai no anem a callar fins que tinguem una resposta en condicions ja que no es deuria beneficiar de la sanitat pública qui no paga els seus impostos com mana la Llei, més quan és un representant públic”.

Morera també ha criticat “la passivitat del PSOE, dels representants de l’Agència Tributària a Castelló als quals caldria formar expedient urgentment per no haver-se personat en el juí. És incomprensible sens dubte que l’Agència Tributària, coneguts els fets i informant al jutjat dels mateixos, no ha considerat la possibilitat d’obrir un expedient administratiu per a impedir la prescripció. Insistisc que caldria cessar els responsables de l’error”.