Bota al contingut principal

Fran Ferri ha demanat la compareixença del Conseller Buch en Les Corts per a explicar perquè no s’ha celebrat el Fòrum de Formació Turística ni s’ha creat el Comité de Coordinació de Formació Turística

El diputat de Compromís en Les Corts Valencianes, Fran Ferri, ha criticat l’abandonament del Consell en matèria turística en un moment en què s’inicia la temporada clau per al sector turístic valencià. El diputat ha lamentat que encara no s’haja celebrat el Fòrum de Formació Turística anunciat per Fabra el 8 de juny de 2012 i que s’havia de realitzar a finals d’aquell any, ni s’haja creat el Comité de Coordinació de la Formació Turística, contemplat en el Pla Operatiu de Turisme i que s’havia de posar en marxa en 2011.

 

Segons Ferri “Aquests incompliments en política turística són una bona mostra de la desídia del govern del PP que no és capaç de posar en marxa ni les iniciatives anunciades pel propi President. Aquesta inoperància generalitzada del Consell és encara més perillosa quan afecta a un sector que representa el 12,8% del PIB autonòmic i ocupa a més de 200.000 valencians i valencianes”.

 

“La formació és un instrument clau per a poder oferir un producte turístic de qualitat als nostres visitants i augmentar el valor afegit de la nostra oferta turística. Només apostant per la qualitat aconseguirem atraure un tipus de turisme més sostenible per a les empreses, els treballadors i el nostre entorn natural” ha assegurat Ferri.

 

El grup Parlamentari Compromís ha registrat una petició de compareixença a Les Corts per a que el Conseller Buch explique els incompliments del govern valencià en política turística.