Anar directament a les notícies

Morera: “És un insult a les Corts que ens envien un resum incomplet del contracte programa de RTVV”

Publicat el en Llibertat i Igualtat

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que el Consell, “oculta informació perquè ens han enviat un resum del contracte programa de RTVV, i això, al nostre entendre, no és donar compliment real i efectiu a l’Estatut de RTVV”.

Morera considera que el resum de nou pàgines que han enviat a les Corts, “és un insult al parlament valencià, perquè el contracte programa té al voltant de 40 pàgines i no és tan difícil fer-nos arribar eixa documentació. Evidentment, el text té molts buits que demostren la improvisació del Consell i de la direcció general de RTVV en el manteniment de la radiotelevisió pública valenciana”.

El portaveu de Compromís considera que en el resum enviat a les Corts, “no es parla de l’Expedient de Regulació d’Ocupació de RTVV i caldria saber si és declarat nul, què pensa fer la direcció general. Han volgut enviar-nos un resum tan resumit que no resol cap dubte”.

Morera ha anunciat que reclamarà una còpia “íntegra del contracte programa, per a conéixer les pretensions reals del PP amb la nostra radiotelevisió, un ens en el que mai han cregut a banda d’emprar-lo com una eina de difusió propagandística. De fet, es parla molt de difusió i promoció del valencià, però el resum que ens han enviat a les Corts està redactat íntegrament en castellà, el que fa dubtar ja d’eixida del compliment d’eixa clàusula”.