Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que el Consell, “oculta informació perquè ens han enviat un resum del contracte programa de RTVV, i això, al nostre entendre, no és donar compliment real i efectiu a l’Estatut de RTVV”.

Morera considera que el resum de nou pàgines que han enviat a les Corts, “és un insult al parlament valencià, perquè el contracte programa té al voltant de 40 pàgines i no és tan difícil fer-nos arribar eixa documentació. Evidentment, el text té molts buits que demostren la improvisació del Consell i de la direcció general de RTVV en el manteniment de la radiotelevisió pública valenciana”.

El portaveu de Compromís considera que en el resum enviat a les Corts, “no es parla de l’Expedient de Regulació d’Ocupació de RTVV i caldria saber si és declarat nul, què pensa fer la direcció general. Han volgut enviar-nos un resum tan resumit que no resol cap dubte”.

Morera ha anunciat que reclamarà una còpia “íntegra del contracte programa, per a conéixer les pretensions reals del PP amb la nostra radiotelevisió, un ens en el que mai han cregut a banda d’emprar-lo com una eina de difusió propagandística. De fet, es parla molt de difusió i promoció del valencià, però el resum que ens han enviat a les Corts està redactat íntegrament en castellà, el que fa dubtar ja d’eixida del compliment d’eixa clàusula”.