Bota al contingut principal

El diputat de Compromís, Fran Ferri, ha mantingut hui una reunió en Les Corts amb representants de l’Associació de Professionals de la Joventut de la Comunitat Valenciana (APJCV) per analitzar les retallades que s’estan realitzant des de les distintes administracions en polítiques de joventut.

 

L’APJCV ha explicat al parlamentari de Compromís la campanya que estan duent a terme juntament a altres associacions de professionals de les polítiques de joventut de tot l’Estat espanyol contra les retallades que s’estan produint en este sector.

 

Davall el lema #SOSjuventud este conjunt d’associacions està tractant de sensibilitzar a la societat sobre la importància de les polítiques de joventut en un moment de greus retallades socials en les administracions públiques. Així mateix amb esta campanya estan tractant de comprometre als poder públics en el manteniment i la defensa de les polítiques de joventut.

 

Ferri ha coincidit amb l’APJCV en el perill que comporta que s’estiguen eliminant programes i servicis que garantitzaven la igualtat d’oportunitats, el acompanyament en el procés d’emancipació i la promoció de l’autonomia personal de la gent jove.

 

Ferri ha mostrat l’adhesió de Compromís a esta campanya i s’ha posat a disposició dels professionals de la joventut per a portar iniciatives contra el desmantellament del sector a totes les institucions on la coalició té representació.