Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que les informacions sobre el cobrament de sobresous per part dels diputats del PPCV, “demostren una pràctica molt opaca i que dóna un mal exemple a la societat. A més, els sobresous desacrediten als parlamentaris del PP quan ens donen lliçons d’honradesa, d’ètica i d’austeritat, perquè cal recordar que la majoria del PPCV ha evitat una investigació d’eixes pràctiques a la cambra valenciana”.

Morera ha assegurat que les informacions que acrediten el repartiment de més de 400.000 euros en sobresous per part dels diputats i diputades del PPCV, “és un exemple nefast per al que ha de ser una bona governança pública, per això, demanem explicacions i reaccions, demanem un control transparent i públic de l’ús dels diners públics per evitar que fets com estos tornen a passar al si de les Corts Valencianes”.

El portaveu de Compromís considera que la filtració de la comptabilitat central del PP, “aportarà dades interessants de com ha arribat al poder el PP i com intenta retindre eixe poder i el posicionament i mode de vida dels seus dirigent. Ara, si per alguna d’aquelles eixira a la llum la comptabilitat del PPCV, encara ens sorprendríem molt més”.