Bota al contingut principal

El diputat de Compromís-Equo en el Congrés, Joan Baldoví, ha qualificat com absolutament escandalós que els càrrecs públics del PP hagen rebut sobresous. Per a Baldoví “quan s’estan produint retallades tan brutals en els serveis públics, quan s’està acomiadant a tanta gent per culpa d’eixa nefasta reforma laboral que aprovà el govern de Rajoy que se sàpiga que els membres del Partit Popular s’estaven embutxacant sobresous al marge de les seues assignacions com a càrrecs públics ha produït que la ciutadania estiga escandalitzada”.

 

Segons ha assenyalat Baldoví “ja li vam dir en el Congrés a Rajoy d’on el tenia agarrat Bárcenas, cosa que finalment s’ha confirmat. El fet de què l’ex tresorer del PP haja entrat en presó ha obert la caixa dels trons, el primer masclet va esclatar el passat diumenge amb la informació apareguda al diari El Mundo i tinc el convenciment que açò va a ser una mascletà que anirà augmentant fins que el senyor Rajoy i tots els ministres que van rebre diners, que donaven empreses al PP a canvi d’alguna cosa, no donen explicacions o se’n vagen”.

 

“Entenc que davant eixa mascletà que ja ha començat el senyor Rajoy no es pot ficar tapons en les orelles i haurà d’anar al parlament per explicar clarament el que ha passat. Rajoy ha d’aclarir d’una manera fefaent si tots eixos apunts contables que han aparegut són reals o no, si tots eixos sobres van existir o no. La tàctica d’amagar el cap davall l’arena s’ha acabat ja”, ha assegurat el diputat de Compromís-Equo.