Bota al contingut principal

Tomàs Mestre (Candidat Compromís per Alacant): “La política necessita més transparència per a generar confiança en la ciutadania. Des de COMPROMÍS apostem perquè els càrrecs públics realitzen dos declaracions públiques de béns a l’inici i al final de la legislatura”.

El candidat de COMPROMÍS PER ALACANT, Tomàs Mestre, ha tornat a reclamar als regidors de l’Ajuntament d’Alacant, tant del PP com del PSOE, que facen un exercici de transparencia. El candidat progressista recorda que des de BLOC-INICIATIVA-VERDS consideren una prioritat millorar la qualitat democràtica de les nostres institucions i la nostra societat “la classe política hem de donar exemple de transparència i  joc net, i més encara en un Ajuntament on l’equip de govern està ple d’imputats, començant per l’Alcaldessa, i el portaveu de l’oposició socialista va haver de dimitir a causa d’unes gravacions del cas Brugal”.

Tomàs Mestre s’ha compromés a presentar una declaració pública de béns si és triat càrrec electe, alhora que proposa que esta declaració es realitze també al final de la legislatura perquè els augments considerables de patrimoni que hem vist en dirigents polítics puguen ser fiscalitzats amb transparència “hem vist càrrecs públics del PP que han entrat en l’Ajuntament amb deutes i han eixit amb formidables patrimonis i perquè això no passe cal introduir mesures de transparència en les nostres institucions”.

Des de COMPROMÍS  PER ALACANT no s’entén perquè els regidors alacantins no han seguit l’exemple d’altres administracions, com les Corts Valencianes o l’Ajuntament d’Elx, i seguixen refugiant-se en l’opacitat, la qual cosa no ajuda els més mínim a recuperar la confiança de la ciutadania en la classe política “la necessitat regenerar la democràcia és una de les raons més potents per a confiar en COMPROMÍS les pròximes eleccions locals. Hem demostrat en les Corts o en centenars d’ajuntaments que som gent de fiar, gent amb profundes conviccions, i que treballem per una democràcia de major qualitat”.