Bota al contingut principal

Ferri: “És inacceptable que Buch parle de ‘consens’ amb les forces polítiques quan no ens han enviat cap tipus de documentació”.

El Grup parlamentari Compromís ha denunciat la manca de transparència del Consell en la redacció del document final de l’Estratègia de Política Industrial 2020 i la maniobra propagandística de la Conselleria d’Indústria.

Segons ha assenyalat el diputat de Compromís, Fran Ferri, “l’Estratègia de Política Industrial naix precedida per una mentida del propi conseller quan es refereix a un suposat consens amb les forces polítiques. És mentida perquè, almenys des de Compromís, no hem rebut cap comunicació del Consell al respecte ni cap document sobre el qual realitzar les nostres valoracions”.

Per a Ferri “en el seu moment ja varem comunicar a la Conselleria d’Indústria que el que necessita la nostra economia no és el document en sí, sinó el compliment efectiu de totes les mesures que tinguen com a objectiu reindustrialitzar el nostre país des d’una òptica de sostenibilitat social i mediambiental. Per exemple, no ens val de res un suposat compromís amb la innovació si abans no se solucionen els impagaments als Instituts Tecnològics.”

La manca de credibilitat del Consell en matèria de política industrial és total, i la seua opacitat no fa més que generar encara més desconfiança” ha afirmat el diputat de Compromís.