Bota al contingut principal

Tomàs Mestre, candidat de COMPROMÍS PER ALACANT: “L’enèsima promesa de l’Alcaldessa que deia que hui s’efectuaria el trasllat, engreixa la llista de més d’11 anys de promeses incomplides”.

COMPROMÍS PER ALACANT, la coalició progressista que formen BLOC-INICIATIVA-VERDS, ha mantingut una reunió amb pares i mares del Col·legi Públic de BENALUA que els han informat que seguixen sense saber que dia es realitzarà el trasllat a les noves instal·lacions. Estos pares han comentat que seguixen sense tindre informació respecte d’això de quan s’efectuarà el trasllat a les noves instal·lacions.

A juí del candidat de la coalició progressista “resulta quasi ofensiu per a la comunitat educativa del centre que l’Alcaldessa continue dient dates del trasllat que després no es complixen. No és tolerable després de tants anys esperant solucions a la provisionalitat de les seues instal·lacions”.

Per això des de COMPROMÍS PER ALACANT s’insta a l’Ajuntament a deixar de frivolitzar amb l’educació pública i donar una data de trasllat de l’alumnat que siga rigorosa. Per a Tomàs Mestre “els pares i mares amb què hem parlat només demanen que l’alcaldessa els diga alguna cosa que després es complisca. No és demanar molt després de tants anys de barracons, excuses i promeses incomplides”.