Bota al contingut principal

El síndic de Compromís, Enric Morera, ha denunciat hui que la Mesa de Les Corts ha negat la tramitació d’una petició de compareixença en el parlament valencià de l’anterior director general de RTVV, José Luís López Jaraba.

 

En esta petició Compromís reclamava que López Jaraba explicara qüestions com perquè el llistat de treballadors de RTVV afectats per l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) facilitat a la inspecció de treball i a la justícia no coincideix amb els acomiadaments que finalment s’han realitzat o explicar els contractes de RTVV amb Las Provincias TV i Popular TV.

 

Segons ha assenyalat Morera “el PP veta la compareixença en Les Corts de López Jaraba perquè no vol que explique totes les seues accions al front de RTVV que han suposat un dany irreparable en la solvència econòmica de l’ens públic”.

 

“Des de Compromís lamentem esta decisió que evidencia la manca de transparència del PP, que no vol posar damunt de la taula tots els contractes que RTVV va signar quan era dirigida per López Jaraba i que han sigut catastròfics per a la nostra radio televisió pública”, ha conclòs el síndic de Compromís.