Anar directament a les notícies

Oltra: “Esperem que es reòbriga el cas de l’accident del metro i finalment es faça justícia”

Publicat el en General

Compromís ha mostrat la seua satisfacció per la decisió de la Fiscalia de sol·licitar la reobertura del cas de l’accident de metro de València, que va suposar 43 morts i 47 ferits.

Segons ha assenyalat la portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, “este escrit de la Fiscalia és una bona notícia, esperem que el jutjat accepte esta petició i reòbriga el cas, per a investigar aquells documents que no es veieren en la instrucció judicial perquè es van amagar a la llum pública, com són els informes tècnics sobre l’estat real dels trens i en concret el que patí l’accident del 3 de juliol de 2006”.

“Hi ha moltes dades que es varen ocultar en el seu moment i això comporta necessàriament que es reòbriga la investigació i que el jutjat haja d’esbrinar tota la veritat, arribar al fons de l’assumpte, assenyalar qui foren els responsables i delimitar també la responsabilitat penal per ocultar tota esta informació que ara pot servir de base per a reobrir el cas”, ha assegurat la parlamentària.

“Des de Compromís esperem que finalment es faça justícia en un cas en què ha hagut molts interessos en què no se sàpiga la veritat i on el Partit Popular ha impedit sistemàticament que es cree una nova comissió d’investigació en Les Corts després de constatar-se la manipulació de les declaracions i l’ocultació de documents en la comissió que tingué lloc en 2006”, ha conclòs Oltra.

  • M'alegre per esta petición ,desitge que esta vegada la justicia averigüe tota la veritat………Afectada pel l'accident.

  • Escriu aquí el text!

  • Pablo

    Los ciudadanos lo hemos pedido de muchas maneras, pero gracias este partido por ser los que lo pedís en las cortes porque hay algunos partidos que parecen sordos a la gente de a pie, somos mierda para ellos. Esperamos que no haya que pedirlo más veces, queremos que se investigue bien, sin más, solo es justicia, no es nada raro.
    Algunos políticos ponen más énfasis en acudir a hacerse una foto con Rafa Nadal que en investigar la muerte de 43 personas, un poquito de decencia por favor.

  • xavi

    Compromís es compromís!!!!!11